Opdrachtgevers.

Onze klanten zitten nagenoeg binnen elke branche, met een behoefte aan een flexibele schil om zo het hoofd te bieden aan piekmomenten in projecten. Tegelijkertijd borgen we de bezettingsgraad: door snel te anticiperen op onvoorziene veranderingen in personele bezetting (langdurige ziekte, verloop of het niet kunnen invullen van vacante posities) bent u altijd verzekerd van continuïteit in uw resources.

humanforce. beschikt over een zeer uitgebreide netwerk van technische specialisten en maakt hiervoor gebruik van haar exclusieve REVL applicatie. Hiermee kan snel worden gezocht naar professionals met de juiste expertise, regio en beschikbaarheid. U kunt geheel kosteloos een zoekopdracht bij ons plaatsen. Wij vertegenwoordigen finance professionals voornamelijk binnen Nederland.

Onze professionals werken op uurbasis. De genoemde uurtarieven zijn altijd inclusief reis- en verblijfskosten en exclusief de wettelijke BTW. Met humanforce. bent u gevrijwaard van inlenersaansprakelijkheid. Organisaties die personeel inlenen, lopen ondanks een juiste registratie en afhankelijk van de werkingssfeer het risico op de zogenaamde inlenersaansprakelijkheid als het bedrijf, waarmee ze zaken doen, niet tijdig haar loonheffingen en omzetbelasting afdraagt.

Specialisten tekort.

Door het voortduren van de pandemie en de daarbij horende richtlijnen (remote werken, 1,5 meter regel, thuis blijven bij klachten etc.) wordt er door organisaties steeds meer gekeken naar permanente oplossingen om remote te werken.
De vraag naar specifieke ICT specialisten zoals Cloud Engineers en Network Engineers neemt dan ook toe tijdens COVID-19.

Meer informatie

Pas je aan.

Nu eigenlijk meer dan ooit.
Bescherm medewerkers continue met oplossingen voor een veiliger werkplek. Met Power Apps werkt men samen om problemen effectief het hoofd te bieden.
Ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak rapportages , volledig remote bereikbaar voor medewerkers binnen uw organisatie.

Meer informatie

Kwaliteit en certificering

Dankzij onze NEN 4400-1 certificering beschikken wij over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het SNA-keurmerk toont aan dat humanforce. tijdig haar belasting en premies afdraagt en is een vereiste om inleners volledig te vrijwaren van de inlenersaansprakelijkheid

Nen 4400-1.

humanforce. bewijst met dit keurmerk o.a. dat haar (personeels) administratie op orde is en dat belastingen en sociale premies correct worden betaald. Dit is tevens terug te vinden in het SNA register.

Mvo.

Wij zijn van mening dat PLANET, PEOPLE en PROFIT onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Dit doen wij door het continue bewaken van de juiste balans tussen het ecologische-, sociale- en economische aspect.

Sna.

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings- en payrollbedrijven en voor (onder) aannemers van werk.